Garanciális HIFU akció! Teljes arc fiatalítás plasztika nélkül!

26 990 Ft

Eredeti ár:80 000 Ft Kedvezmény:-66%

Kívánt mennyiség:

 • Szolgáltató helye: Budapest (V. kerület)
Garanciális HIFU akció! Teljes arc fiatalítás plasztika nélkül!
80.000 Ft helyett 26.990 Ft

A HIFU úttörő szerepet játszik az ultrahangos kezelések között. Ez a rendszer az egyetlen és első olyan berendezés, mely energia alapú non-invaziv és orvosi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A kezelés előtt fényképet készítünk a kezelendő területről, és amennyiben 3-4 hónappal később sincs szemmel látható eredmény, a kezelést egyszer díjmentesen megismételjük.
TELJES  ARC  fiatalítása a SZEMEK és a SZÁJ környékével területe orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülékkel, látványosan!
Egyetlen kezeléssel, plasztikai beavatkozás nélkül képes meggyőző eredmény elérésére
Összesen 480 sor: 6.720 pontlövéssel (!) a jelölt területeken 
A kezelt területen a lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti, illetve, megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat. Ezen felül beindítja az elasztin, valamint a fibroblaszt termelődését is, ami még jobban elősegíti a bőr fiatalítását.
Az arc területe magába foglalja:
Mindkét orca rész, a száj két oldala a nevető ráncok mentén, az orr tőtől az állig, szemöldök közepétől félkörívben lefelé a szem oldalán, érinti a nevetőráncokat is, a szem alá bekanyarodva a szemzugig és a homlok területe.
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, mely Ultherapy néven vált ismerté. Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Amerikában a második legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás után, 95%-os elégedettséggel. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.
HIFU - Magas intenzitású fókuszált ultrahang

A kozmetikában valamint az orvoslásban is már régóta alkalmazzák az ultrahangos eljárásokat.
A HIFU egy szabadalmaztatott eljárás, mely egyedülállóan képes feszesíteni és fiatalítani a bőrt.

Ez a különleges készülék, a mikro-fókuszált ultrahangot a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, azonban nem hagy nyomot a bőrfelszínen.

Plasztikai beavatkozás nélkül képes meggyőző eredmény elérésére. A non-invaziv eljárásnak köszönhetően nincsen felépülési idő, utólagos beavatkozások és arcápolás a kezelések után.

Bőrszíntől, bőrtípustól és kórtól függetlenül a kezeléssel természetes eredményt kapunk, melynek hatása akár évekig tart.

Készülékünk orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék, a tökéletes eredmény elérésének érdekében 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan a bőr több rétegét kezeli egy időben, anélkül, hogy a csonthártyát érintené.

 • Áthidaló megoldást jelent azoknak, akik még nem állnak készen egy plasztikai beavatkozás elvégzésére.
 • Fiatalító megoldás azok számára is, akik egészségügyi problémáik miatt nem feküdhetnek műtőasztalra.
 • Fiataloknak, megelőző és kiegészítő kezelésként is alkalmazható a bőr megereszkedése ellen.
Működési elv

Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető, mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét.

A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti, illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat.

A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jelátalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények.

Egyedül álló módon szállítja a fókuszált ultrahang energiát, a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.
Az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken a kollagén és elasztin termelő fibroblast sejtek aktivitása.

A HIFU technológiát alkalmazó készülék, a fókuszált ultrahang energia alkalmazásával beindítja a test természetes védelemét, melynek hatására a fibroblaszt és elasztin termelődése beindul, mely látványosan emeli, feszesíti a bőrt.

A kezelés időtartama: kb 1 óra.

Komoly program, ennek megfelelő az eredménye is. Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

Az azonnali - kezelés után látható eredmények - főként az SMAS réteg thermokoagulációjának, valamint, a szövetek hő hatására történő összeugrásának, megrövidülésének köszönhetőek.

A hosszú távú hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki. A retikuláris dermisben a fibroblast sejtek aktivitása a stimuláció hatására megnő, több kollagént termelnek, ami átlagosan 1 éves időtartamra biztosítja a rugalmasabb, fiatalosabb arcbőrt.
Szemkörnyék kezelés menete:

Előzetes konzultációra kerül sor, ahol számítógépen részletesen elmagyarázza a képzett szakember a kezelés menetét, így a páciens is tisztában lesz vele mi fog történni a kezelés során.
 • A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük, és ultrahang gélt viszünk fel.

A bőrt a szakmai protokollnak megfelelően, több mélységben kezeljük:
 • Az arc és a száj környékét 3 rétegben: először 4,5 mm mélyen, amely a legmélyebbre ható stimuláció, másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok eltüntetésére.

 • a szemkörnyéket azonban csak a 1,5 mm mélyre ható kezelőfejjel lehet kezelni, mert itt nagyon vékony a bőr.
A különböző mélységekhez különböző kezelőfejet használunk.
A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be.
A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyen fekvő szöveteket. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting-hatás.

KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN
A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható.A kezelés második alkalmát felhasználhatja a vendég is, legalább 3-4 hónap eltelte után, de akár arra is lehetősége lenne, hogy egy barátnővel vagy rokonával jöjjenek el a kezelésre.

A kezelés nyáron is elvégezhető, azonban az első 2 hétben nem szabad erős napsugárzásnak kitenni a kezelt bőrfelületet.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

Kedvezmény felhasználható: 2018. június 30-ig

Telefonos időpont egyeztetés szükséges
Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 08:00 - 20:00 óráig

Akciós megrendelést erről az oldaláról fogadunk el, időpontfoglalás a megrendelői azonosítószámmal lehetséges!

Fizetni lehetőségek:
  • ELŐRE  UTALÁSSAL 
  • személyesen KÉSZPÉNZZEL

A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!

Kezelések várható időtartama:
 • Szemkörnyék: kb 20 -30 perc
 • Szarkaláb: kb 15 perc
 • Toka: kb 45 perc
 • Teljes arc: kb 1 - 1,5 óra
 • Teljes arc + toka: kb 1 - 1,5 óra
 • Teljes arc + toka + nyak: kb 1,5 - 2 óra
 • Teljes arc + nyak + dekoltázs: kb 2 - 3 óra

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Készpénz
 2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate