Elektromos tisztító kefe

5 490 Ft

Eredeti ár:12 990 Ft Kedvezmény:-58%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Big Box
  • Szállítási díj: 1 090 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítási módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Miskolc
Elektromos tisztító kefe
CSAK 5.490 Ft - értElektromos tisztítókefe 3 különböző fejjel, hosszabbító nyéllel
A kád tisztítása megviseli a derekat, a csempét pedig hiába súroljuk sosem lesz igazán tiszta ? a koszos, elszíneződött fugáról nem is beszélve. Mostantól ennek egy csapásra véget vethet!

A készülék tisztítófején 3000 sörte található, amelyek percenként 300 fordulatot tesznek meg, amely másodpercenként brutálisan sok törlést jelent. A készlet tartalmaz egy rendkívül praktikus és könnyen használható hosszabbítókart is, amelyel elfelejtheti a hajolgatást vagy négykézláb görnyedést takarítás közben. A tisztítókefe pehelykönnyű, beépített akkumulátorának köszönhetően pedig vezeték nélkül is használható, így nem kell hozzá elemeket vennie. Rendkívül erős és szinte bármit elérhet, megtisztíthat a segítségével! A hálozati töltő segítségével egyszerűen csak töltse fel a készülék akkumulátorát és már használhatba is veheti. Mártsa vízbe a készülék tisztítókeféjét majd a tisztítást követően csak öblítse le vízzel a felületet. Nincs többé szüksége többé drága tisztítószerekre!

A csomagban három különböző tisztítókefét is talál, amelyeket pofonegyszerűen cserélhet, így szinte bármilyen feladattal megbírkózhat. A kúp alakú fej a szűk rések és repedések megtisztítására, az extra széles, lapos kefe a nagyobb sík felületek, mint például a padló, a pult, a falak tisztítására alkalmas, míg a sokoldalú félgömb alakú kefe szinte minden feladatot képes ellátni.

Tulajdonságok:
- 300 fordulat percenként
- súrol, tisztít, ápol egyetlen gombnyomásra
- a legkisebbtől a legnagyobb felületekig
- kábel nélkül, újratölthető akkumulátorral
- vezeték nélküli használat
- praktikus hosszabbító nyéllel
- 3 különböző kefefejjel

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 gramm - 1 090 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate