Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Get up and go sétabot

4 490 Ft

Eredeti ár:9 990 Ft Kedvezmény:-55%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Happy Bag
  • Szállítási díj: 1 090 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítási módja: Futárszolgálat
Get up and go sétabot
CSAK 4.490 Ft-ért!


Belefáradt, hogy sétabotja folyton eldől, ha elengedi? Ráadásul emiatt Ön is eleshet. A térd- és derékfájdalma miatt nehezen tud felállni? Az autóból való kiszállás is kész küzdelem?

Ne támaszkodjon ingatag tárgyakra, mert túl veszélyes! Válassza inkább a mindig biztonságos, stabil Get up and Go-t! Ezt a forradalmian új terméket, melyben valódi támaszra lelhet!

Megáll a saját lábán!

Amint elengedjük a hagyományos botokat; eldőlhetnek, és hajlonghatunk utánuk. Ezzel szemben a Get up and Go négy ponton érintkezik a talajjal, ezért még ha el is engedjük, Önállóan megáll. Míg a hagyományos sétabotok instabilak, amikor rájuk támaszkodunk, a Get up and Go biztos támaszt nyújt, ugyanis egyenletesen oszlatja el a rá nehezedő súlyt, így enyhíti a lábunkat és derekunkat terhelő nyomást, akár állunk, akár leülünk.

Biztos támasz minden helyzetben!

A Get up and Go titka az egyedülálló, lehajtható második fogóban rejlik, mely egyenletesen oszlatja el a súlyt a bot mindkét oldalán, hogy 25 cm széles biztos támaszt nyújtson önnek. Ezentúl könnyebben, megerőltetés nélkül állhat fel. Ráadásul míg a hagyományos botok semmilyen segítséget nem nyújtanak, ha le szeretne ülni, a Get up and Gora épp úgy támaszkodhat, mint felálláskor.

Stabil, kompakt, praktikus

A négy pontos érintkezés és a szabadalmaztatott talp kialakítása révén a Get up and Go stabilan áll a talajon, és nem csúszik, vagyis rendkívül biztonságos! Legyen otthon, a parkban, étteremben, a fürdőszobában, a lenyűgöző Get up and Go megbízható segítség lehet bárhol és bármikor

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 gramm - 1 090 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate