Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

LoLaFe Q10 koenzim aktív ampullás táplálékkiegészítő immunerősítő vitaminkúra - 30 db

9 990 Ft

Eredeti ár:19 990 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: BSA
  • Szállítási díj: 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítási módja: Futárszolgálat
Q10 koenzim aktív ampullás táplálékkiegészítő immunerősítő 30 napra

 

Q10 Koenzim számtalan vitaminnal és ásványi anyaggal, az öregedés lassításáért, az egészséges életmódért, a bőr fiatalos rugalmasságáért!
A LoLaFe Q10 AKTÍV étrend-kiegészítő több területen is felhasználható:

- Frissíti / regenerálja az egész testet
- Teljesítménynövelő
- Szíverősítő
- Sejtaktiváló hatású
- Gluténmentes, fruktózzal és édesítőszerrel
- Cukorbetegek és lisztérzékenyek is fogyaszthatják

 

A Q10 ivókúra teljesítőképesség gyújtószikrája. A Q10-et az emberi szervezet is termeli, ám 35-40 év felett ez a termelés radikálisan beszűkül, csökken, így külső pótlásra van szükség. A Q10 ivókúra segít energiát nyerni a sejtekben, teljesítménynövelő hatású, erősíti a szívet, aktiválja a sejtek anyagcseréjét, segíti a méregtelenítést a kor előre haladtával, csökkenti a magas vérnyomást, fontos a szövetek fiatalos rugalmasságának megőrzéséhez.

A koenzim Q10 nem csak aktiválja a test energiáját és védi a sejteket a szabad gyököktől, hanem stabilizálja a sejtfalakat és biztosítja, hogy a falakon át tudjanak menni az életfontosságú anyagok, tehát a Q10 antioxidánsként is hatásos és gondoskodik a szabad gyökök elpusztításáról testünk méregtelenítéséhez.

Ezen felül a Q10 formába hozza az immunrendszert, növeli a szív teljesítő képességét anélkül, hogy edzenék azt. Segít megóvni a szervezetet számos egészségkárosító öregedési jelektől és csökkenti az érelmeszesedés rizikóját.

Az egészséges szívműködéshez elengedhetetlen a megfelelő Q10 mennyiség, mivel más szervek működését is megzavarhatja a Q10 hiánya. Kutatások bizonyítják, hogy több testi funkciót is akadályoz a Q10 akár 25%-os hiánya. Ha ez több mint 75%-ra nő, az emberi szervezet életképessége veszélyeztetett.
A kor előrehaladása mellett a szervezet erős megterhelése is hozzájárulhat a Q10 hiány kialakulásához, ami szükségessé teszi egy étrend-kiegészítő használatát.

Ilyen terhelések a következők lehetnek:
- Erős szellemi stressz (család, munka)
- Erős testi megterhelés (sportolói, fizikai munka)
- Egészségtelen életmód (dohányzás, alkohol)
- Betegségek (cukorbetegség, szívelégtelenség stb.)

Kutatások igazolják az étrend-kiegészítőben bevitt Q10 koenzim jótékony hatását a legkülönbözőbb területeken:
- Különféle allergiák
- Asztmás és légúti tünetek esetén
- Öregedés folyamatának lassításában
- Elhízás
- Sclerosis multiplex
- Foggyökérbetegség
- Cukorbetegségben szenvedőknél
- Illetve erősíti az immunrendszert
- Jó hatással van az agyműködésre is

Fogyasztási tanácsok. Adagolás: Naponta egy üvegcse elfogyasztása javasolt. Használat előtt felrázandó. Az üvegcse tartalmát 200-250 ml vízben elkeverve javasolt fogyasztani. Az üvegcse tartalmát ne fogyassza közvetlenül az üvegből! Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget!

Kiszerelés: 30 db 25 ml-es üvegcse

Biológiai óránkat nem fordíthatjuk vissza, azonban tehetünk azért, hogy teljesítőképességünket, egészségünket és épségünket életünk végéig megtartsuk, valamint, hogy megfékezzük a természetes öregedési folyamatot. Ebben segít a Q10 Aktív- az energia és a teljesítőképesség gyújtószikrája.

És miért? Q10 nélkül egy sejt sem tud létezni az emberi szervezetben. A Q10 kulcsfontosságú a sejtek energiatermelésénél: befolyásolja és felgyorsítja a biokémiai reakciókat az emberi testben és ezzel egy folyamatos energiatermelést eredményez. Testünk energiáját 95%-ban Q10 által aktiválja. Tehát, ha túl kevés koenzim Q10 van szervezetünkben, akkor az energianyerés nem tud megfelelően működni és energiahiány fog fennállni.
A sejtek energiacseréje egy többfázisú folyamat. Először a táplálékon keresztül felvett fehérjék, zsírok és cukrok lépésben kisebb molekulákra bontódnak szét, majd végül oxidáció által széndioxid lesz belőle. Az eközben felszabadított energia elektronszállítóiban lesznek elmentve.
A következő lépésben ezek az elektronok a légzési folyamatba, az oxigénbe kerülnek, ahol ismét felszabadult energia lesz belőlük. Ezt az energiát végül az ATP (ATP-adenosin-tri-foszfát) szintéziséhez használja testünk ismét, a legfontosabb energiaszállítóknak, amely fontos testünk sejtműködéséhez.
A fenti folyamathoz azonban rendkívül fontos a megfelelő koenzim Q10 mennyiség. A koenzim Q10 nem helyettesíthető mással.
Emellett az alapvető funkció mellett a Q10 antioxidánsként is hatásos és gondoskodik a szabad gyökök elpusztításáról testünk méregtelenítéshez
Az emberi szervezet összes sejtjében oxigén használatával kémiai reakciók folynak, amelyek fontosak az energianyeréshez. Ha az eközben felhasznált oxigén nem lesz rögtön vízzé alakítva, akkor szabad gyökök keletkeznek.
Mostani életkörülményeink is - magas testi és szellemi igénybevétel, nem kiegyensúlyozott étkezés, valamint a környezeti káros anyagok ? elősegíti a szabad gyökök létrejövetelét
A szabad gyökök túlzott számban való keletkezését oxidatív stressznek nevezzük
A szabad gyökök magas reakciókészséggel rendelkező részecskék, amelyek a sejtekben nem kívánatos láncreakciót okoznak, ami anyagbéli elváltozásokhoz és az érzékeny biológiai sejtszerkezetek károsodásához vezethet. A sejtek károsodása által a szabad gyökök hozzájárulnak több betegség kialakulásához, mint pl. a rák vagy szívbetegségek, és támogatják az öregedés folyamatát.
A koenzim Q10 antioxidánsként is hatásos és semlegesíteni tudja a szabad gyököket. Az oxigén legfeljebb 5 százalékát szabadítják fel a szabad gyökök. Azon antioxidáns rendszerek, amely alkotóeleme a koenzim Q10, méregtelenítik a károsodott oxigén gyököket, és ezzel megóvják a sejtet a pusztító láncreakciótól. Mivel a Q10 a mitochondriumokban helyileg pont ott tartózkodik, ahol az oxigén keletkezik, így a Q10 különösen jól ki tudja fejteni sejtmegóvó hatását.

A koenzim Q10 nem csak aktiválja a test energiáját és védi a sejteket a szabad gyököktől, hanem stabilizálja a sejtfalakat és biztosítja, hogy a falakon át tudjanak menni az létfontosságú anyagok. Ahhoz, hogy ez létre tudjon jönni a koenzim Q10 a sejtmembránokban helyezkedik el.
Ezen felül a Q10 egy szívcsoda, amely formába hozza az immunrendszert, növeli a szív teljesítőképességét anélkül, hogy edzenék azt, valamint könnyíti az Angina pectoris tüneteit, csökkenti a magas vérnyomást és akár meg is hosszabbíthatja az életet. Ezen kívül segít megóvni a szervezetet több egészségkárosító öregedési jelektől és csökkenti az érelmeszesedés rizikóját.

Miért fontos a Q10 40 éves kor felett? A kor előrehaladtával a test egyre gyorsabban veszíti el azt a képességét, hogy elő tudja állítani a Q10-et. Ezért legkésőbb 40 éves kor után étrend-kiegészítő segítsé gével pótolni kellene a koenzimet.

A Q10 Aktív bebizonyítja hatását a gyakorlatban is. Ez az étrend-kiegészítő, megfelelő vitamin, ásványi anyag és Q10 kombinációjával pozitívan hat a testre.
A kor előrehaladtával minden fontos szervet, de leginkább a szívet érinti a Q10 mennyiségének csökkentése. Pl. egy 40 éves ember szíve 30%-al kevesebb Q10-et tartalmaz, mint egy 20 évesé. Egy 80 éves embernél 60%-al kevesebb a szív Q10 tartalma.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 db - 990 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate